3D Real Fish Trophy Carp 34 cm Levensecht Karperbeeld Beeld Karper

Artikelnummer: 9783841287854
Artikel 19 van 146
€ 79,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Uniek handgemaakt 3D-Visbeeld natuurlijk & levensecht
Deze unieke 3D Carp Trophy is werkelijk prachtig om te zien en om verliefd op te worden zo mooi!  Elk uniek, levensecht karperbeeld is geheel handgemaakt en tot in de kleinste details afgewerkt; een perfect staaltje ambachtelijk vakmanschap dus! Deze 3D Real Fish Trophy Carp is bovendien geplaatst op een luxe ‘natural root’, voor een nog mooiere en natuurlijke uitstraling. Deze 3D Real Fish Trophy’s vormen stuk voor stuk een schitterend decorstuk, bijvoorbeeld in huis of op kantoor, maar ook in een (winkel)etalage of op een tentoonstelling zullen deze supermooie 3D-vissen zeker volop de aandacht trekken en menig mond doen openvallen van verbazing! Daarnaast vormen deze perfect afgewerkte beelden een mooi en origineel verjaardagscadeau of een unieke (hoofd)prijs voor een viswedstrijd.

3D Real Fish Carp Trofee Karper Spiegelkarper
Sculptuur: 3D Spiegelkarper
Lengte: 34 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte:13 cm
Gewicht: 514 gram
Materiaal: Polyurethaanhars Resin
Kleur: natuurlijke kleuren
- Uniek!
- Handgemaakt
- Perfect afgewerkt
- Op luxe ‘natural root’ voetstuk


Luxe 3D-Trophy gedetailleerde karper op ‘natural root’ voet
Dit unieke karperbeeld is vervaardig hoge kwaliteit Polyurethaanhars Resin en is tot in de kleinste details afgewerkt en beschilderd. De levensechte vis is geplaatst op een ‘natural root’ voetstuk dat niet van echt te onderscheiden is. Het resultaat; een levensechte 3-D sculptuur van een perfecte spiegelkarper in natuurlijke kleuren op een luxe voetstuk!  Elk beeld wordt met de hand minuscuul bekeken en gecontroleerd en voldoet daardoor aan de hoogste kwaliteitsnormen. Kortom, deze 3D Real Fish Trophy’s vormen een sterk staaltje vakmanschap van luxe topkwaliteit. Met deze Trophy weet u dus zeker dat u een origineel en uniek beeld in handen heeft waar iedereen blij van wordt!

3D Karperbeeld als decoratie, verjaardags- of jubileumgeschenk
Deze luxe 3D Carp Trophy staat erg mooi in elke huiskamer, kantoorruimte of hobbykamer. Deze levensechte spiegelkarper helpt je daar om de tijd te doorstaan tot de volgende vistrip weer gepland staat! Dit realistische3D- karperbeeld vormt een ideaal geschenk als verjaardagscadeau, jubileumgeschenk of bijvoorbeeld een relatiegeschenk. Deze unieke karperbeelden zijn exclusief onder eigen label vervaardigd voor Hengelsportcadeau.nl, waarmee de hoogste kwaliteit van dit topproduct telkens gegarandeerd is.


Verkrijgbaar in de 3D Real Fish Trophy serie
In de luxe  3D Real Fish Trophy serie zijn de volgende vissen beschikbaar:
- Karper 34 cm, Karper 41 cm, Karper 56 cm, Karper 78 cm en Karper 90 cm.
- Baars 28 cm, Baars 30 cm, Baars 34 cm en Baars 49 cm
- Snoek 103 cm
- Meerval 106 cm
- Steur 110 cm* Omdat elke 3D Real Fish Trophy met de hand vervaardigd wordt, kunnen formaten en kleuren iets afwijken van de foto of beschrijving. Deze handgemaakte beelden zijn in de praktijk echter nooit kleiner en altijd mooier dan op de getoonde foto! 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 Hengelsportcadeau.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel