Olight USB Sleutelhanger Mini Zaklampje Groen Oplaadbaar Zaklampje

Artikelnummer: 9783841286918
Artikel 6 van 31
€ 29,95 € 24,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Klein magnetisch sleutelbos zaklampje met vaste USB-aansluiting  
Dit krachtige, waterdichte Olight IMINI 2 USB Green sleutelhanger zaklampje is in alle opzichten uniek! Deze groene IMINI 2 USB is namelijk voorzien van een vaste USB-stekker, waarmee je hem rechtstreeks in elke gewenst laadblokje kunt steken, waarmee je het lampje direct oplaadt! De USB-stekker, die tevens dienstdoet als ophangpunt van de sleutelhangerzaklamp, is voorzien van een beschermingskapje. Wat verder uniek is aan dit toplampje, is dat hij automatisch aangaat wanneer je het lampje uit het magnetische houdertje trekt! Houd na gebruik het lampje weer voor de houder en de krachtige, ingebouwde magneet zorgt ervoor dat het lampje weer op zijn plaats getrokken wordt, en daar stevig blijft zitten tot het volgende gebruik. Ondanks zijn superkleine formaat, van iets meer dan 3 centimeter, is dit krachtpatsertje volledig oplaadbaar en heeft een lichtcapaciteit van 50 Lumen. Dit duurzame, topkwaliteit minizaklampje is vervaardigd van hoogwaardige materialen en vormt hét ultieme lampje voor aan uw sleutelbos of in uw broekzak!

Kleine sleutelhanger zaklamp rechargeable oplaadbaar
Merk: Olight
Type: IMINI 2 USB Green
Kleur: Groen
Materiaal: Aluminium
Batterijsoort: 80mAh / 3,7V
Lamp: LED
Lengte totaal: 4,2 cm
Gewicht: 20 gram
Brandduur: 60 minuten
Lichtcapaciteit: 50 Lumen
Bereik: 21 meter
- Waterdicht: (IPX6)
- Zelf-oplaadbaar
- Schokbestendig
- 2 jaar garantie
- Met extra clip
- Inclusief reserve beschermkap
- Opladen zonder kabel!


Kleinste waterdichte oplaadbare zaklampje ter wereld!
Dit krachtige, waterdichte Olight IMINI zaklampje is, met zijn lengte van net iets meer dan 3 centimeter, voor zover bekend het kleinste oplaadbare zaklampje ter wereld! Ondank zijn superkleine formaat is dit oplaadbare krachtpatsertje een lichtcapaciteit van maar liefst 50 Lumen. Dit duurzame minizaklampje is van topkwaliteit en vormt hét ultieme lampje voor aan uw sleutelbos of in uw broekzak.

Supergemakkelijk opladen in elk USB laadpunt zonder kabel
De Olight IMINI 2 USB Green is voorzien van extra grip, zodat hij nooit uit je hand glijdt wanneer je hem uit het handige magnetische houdertje trekt. Het opladen van deze kleine stoere krachtpatser gaat supersnel en is razend eenvoudig; je steekt gewoon het gehele lampje in een willekeurig laadblokje of bijvoorbeeld een  laptop en klaar is kees! De IMINI 2 USB sleutelhanger zaklamp is voorzien van een high quality LED, die in combinatie met zijn TIR-lens zorgt voor een zachte en egale lichtbundel. De IMINI 2 USB geeft 50 Lumen licht en schijnt tot 21 meter ver. De IMINI 2 USB wordt geleverd inclusief handige ophangclip plus reserve beschermkapje.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 Hengelsportcadeau.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel