Grappige Visemmer Gepersonaliseerd: Visemmer van …

Artikel 21 van 139
€ 22,95 (inclusief btw)

Gepersonaliseerd viscadeau: deze visemmer is van …
Deze grappige emmer laat aan duidelijk niets te wensen over; dit is een échte visemmer en behoort tot de visser of visster des huizes! Deze speciale visemmer is duidelijk niét bedoeld voor huishoudelijke klusjes, maar staat altijd paraat voor de hengelsportdoeleinden. Deze leuke en tegelijk zeer praktische emmer heeft twee voordelen: 1. De schoonmaakemmers in huis worden voortaan niet ‘vervuild’ met vissen, visvoer of andere hengelsportattributen en 2: De visemmer blijft altijd vrij van sterk geurende of bijtende schoonmaakmiddelen, zodat het visvoer altijd lekker natuurlijk blijft ruiken en smaken voor de vis en visster.

Instructie Gepersonaliseerde Visemmer
1. Vul in het bovenste tekstkader ‘Naam’ de gewenste naam van de begunstigde in, bijvoorbeeld ‘Opa Harry’. De voorzijde wordt nu als volgt bedrukt: Visemmer van Opa Harry
2. Kies in het menu Opdruk achterzijde’ de gewenste tekst/afbeelding voor de achterzijde van de visemmer. De gekozen tekst/afbeelding zal op de achterzijde van de visemmer bedrukt worden.
3. Nadat de bestelling in goede orde is afgerond gaan we aan de slag om je visemmer klaar te maken. De levertijd van een gepersonaliseerde visemmer bedraagt doorgaans 5 werkdagen. Heb je nog vragen over mogelijkheden wat betreft het bedrukken deze visemmers of andere artikelen, stuur dan gerust een mailtje naar: info@hengelsportcadeau.nl


Gepersonaliseerde Visemmer - leuk cadeautje voor een visser
Type: Grappige Visemmer Gepersonaliseerd  
Kleur emmer: zwart
Kleur opdruk: diverse kleuren mogelijk
Opdruk voorzijde: Visemmer van … (kies naam)
Opdruk achterzijde: zie keuzemenu
Afmeting: 31 x 24  cm
Inhoud: 10 liter
Gewicht: 400 gram
- Grappig én praktisch
- Nooit meer ruzie welke emmer waarvoor is
- Geen vieze schoonmaakemmers meer
- Geen chemisch ruikende visemmers meer
- Met handig hengsel
- Superleuk cadeau voor elke visser!


Leuk viscadeau: een visemmer voor een verjaardag Vaderdag Moederdag
Het voordeel van een heuse visemmer is dat je met een gerust hart je visvoer klaar kunt maken, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je voer daarna naar Glorix of schoonmaakazijn ruikt of smaakt. Gebruik de emmer ook gerust om je gevangen (aas)vissen veilig in te bewaren. Daarnaast kun je bijvoorbeeld geurloos wormen, maden en ander levend aas zonder problemen in de visemmer meenemen of bewaren. Ook het mengen of inweken van verschillende soorten visvoer gaat perfect in deze geurloze visemmer. Door de duidelijke opdruk van de visemmer kan er nooit verwarring ontstaan; deze emmer wordt uitsluitend gebruikt voor hengelsportdoeleinden! Deze echte visemmer vormt een erg leuk viscadeautje om te geven én om te krijgen en zal bij veel collega-vissers een brede glimlach op het gezicht veroorzaken. Deze handige emmer vormt een leuk cadeau-idee voor bijvoorbeeld een verjaardag, Vaderdag, Moederdag, Sinterklaas, Kerstmis etc. 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 Hengelsportcadeau.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel