Duurzame ‘Escape ’Vliegenmepper – Geef de vlieg een kans!

Vorige Artikel 2 van 12 Volgende
€ 2,49 (inclusief btw)

Onbreekbare ‘Escape’ vliegenmepper geef de vlieg een kans
Deze unieke Escape vliegenmepper van Hengelsportcadeau.nl  is vervaardigd van extra sterk kunststof en is daardoor zo goed als onbreekbaar. De vliegenmepper van heeft de ideale afmeting en gewicht om kracht en precisie feilloos te kunnen combineren. Hiermee is deze Escape vliegenmepper uitermate doeltreffend, mits je precies met de uitsparing om de vlieg of ander insect heen mept natuurlijk. Dit blijkt overigens in de praktijk vies tegen te vallen; in vrijwel alle gevallen wordt de vlieg, wesp of mug wel degelijk geraakt. Sommige mensen zien er zelfs een sportieve uitdaging in om de vlieg op deze manier expres te missen en daarmee daadwerkelijk een ontsnappingskans te geven.

Flexibele extra sterke vliegenmepper met gat ‘give the fly a chance’
Type: vliegenmepper ‘give the fly a chance’
Kleur: rood / wit / blauw
Afmeting: 42 x 10 cm
Gewicht: 24 gram
Opdruk: Hengelsportcadeau.nl
Materiaal: flexibel kunststof met ‘geheugen’
Kwaliteit: extra sterk
- Duurzaam
- Met escape uitsparing
- Ideaal voor indoor & outdoor


Effectieve vliegenmepper met ‘geheugen’
Door het speciale zware kwaliteit kunststof met ‘geheugen’, zal deze onbreekbare vliegenmepper altijd weer snel zijn oorspronkelijke vorm aannemen, zelfs na een paar fikse klappen of een langdurige verbuiging. Hierdoor is deze speciaal ontworpen escape vliegenmepper altijd snel te ‘laden en kun je er altijd razendsnel mee slaan. Het slagblad is bovendien zodanig flexibel ontworpen dat de klap het insect doodt zonder dat het insect uit elkaar spat.

Vliegenmepper cadeau voor indoor & outdoor
Deze Hengelsportcadeau.nl Escape indoor & outdoor vliegenmepper is hét ideale cadeau voor iedere buitenliefhebber die veel last heeft van vervelende muggen, vliegen, wespen, dazen, horzels en andere vliegende en prikkende kwelgeesten. Maar deze duurzaam ontworpen vliegenmepper is niet alleen ontzettend handig voor tijdens het vissen, varen, picknicken of kamperen, ook in en om het huis komt deze precisiemepper zeker goed van pas. Het is bijvoorbeeld een perfect wapen tegen de muggen in de slaapkamer, de vliegen in de keuken en wespen en dazen in de tuin!

Beste prijs/kwaliteit vliegenmepper
Kortom, wanneer je er geen gat meer in ziet, is het tijd voor deze ‘sportieve’ escape vliegenmepper! De kans is weliswaar erg klein, maar mocht je toch precies met de uitsparing om de mug of vlieg heenslaan, maak dan je borst maar nat voor het hoongelach van je vrienden. Maar dan niet getreurd; deze robuuste vliegenmepper met de beste prijs/kwaliteitverhouding is door zijn stevige bouw direct weer ‘geladen’ voor een volgende mep, die dan zeker wel zijn werk zal doen. Wie weet sla je dan zelfs twee vliegen in één klap! 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2023 Hengelsportcadeau.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel