Zomeractie!

Outdoor Cadeau Set FireKnife Bio Vuurmes Survivalmes + Firesteel® in één!

Vorige Artikel 15 van 133 Volgende
€ 39,95 € 29,95 (inclusief btw)

Outdoor cadeau set Light My Fire FireKnife survivalmes +  vuustarter
Deze gloednieuwe Light My Fire Bio FireKnife Cocoshell is een combinatie van een professioneel outdoormes en een originele Light My Fire Swedish FireSteel® in één! De FireSteel® is op vernuftige wijze weggewerkt in het flexibele en stevige survivalmes. Met dit vuurmes kun je niet alleen snijden, kappen en fileren, maar het is ook zeer geschikt voor het aansteken van bijvoorbeeld een kampvuur, gasbrander of barbecue. Door met de FireSteel® over de achterkant van het mes te schrapen, ontstaan er vonken van 2.980 °Celsius! Het stevige etui is vervaardigd van moderne, milieuvriendelijke Bio Fibers en is uitgerust met een handige clip. De FireSteel® is vervaardigd van weerbestendige vonkenstaal en voorzien van een stevig bevestigingstouw.Cortom; hét ideale cadeau voor jezelf of een andere outdoorliefhebber!

Bio Fireknife Coco biobased survivalmes + Firesteel
Inhoud: 1 x Light My Fire Fireknife Coco + 1 x Firesteel Coco
Lengte lemmet: 9,5 cm
Lengte handgreep: 12 cm
Lengte totaal: 21,5 cm
Gewicht: 87 gram
Staalsoort: Sandvik 12C27
Model Lemmet: Drop Point
Materiaal handgreep: Bio Plastic + coco fibers
Materiaal etui: Bio Plastic
- Op de natuur geïnspireerd gereedschap
- 100% recyclebaar of herbruikbaar materiaal.
- 100 % verantwoord en CO2 neutraal
- Verwisselbare Firesteel
- Multifunctioneel survivalmes
- 2.980 °Celsius vonken!
- 3.000 strikes!
- Leuke outdoor cadeauset


100 % recyclebaar of herbruikbaar verantwoord en CO2 neutraal
De Bio FireKnife Cocoshell is 100% verantwoord en CO2 neutraal vervaardigd. De handgreep van dit ingenieuze, milieuvriendelijk vuurmes is gemaakt van kokosvezel en recyclebaar en gerecycled bioplastic. Het lemmet is vervaardigd van 90% gerecycled Sandvik 12C27 staal. De in de handgreep verwerkte Light My Fire Swedish FireSteel® produceert vonken met een temperatuur van maar liefst 2.980 °Celsius!  De firesteel is verwisselbaar en gaat ongeveer 3.000 keer strikes mee.
Dit product is gemaakt van biobased plastic. Met oog op een betere toekomst gebruikt Light My Fire tegenwoordig alleen nog  biobased plastic voor de productie van hun producten. Met biobased worden materialen bedoeld die gemaakt zijn van biomassa gewonnen uit plantaardige grondstoffen zoals mais, suikerriet en cellulose. Het biobased assortiment is te herkennen aan de nieuwe kleuren van natuurlijke, aardse tinten.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 Hengelsportcadeau.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel