Metalen Beeldje Geketend Bruidspaar Cadeaubeeldje Moermannetje

Vorige Artikel 62 van 67 Volgende
€ 59,95 € 54,95 (inclusief btw)

Cadeautip geschenk voor een huwelijk bruidspaar: metalen cadeaubeeldje
Ludiek cadeaubeeldje waarbij de aanstaande man en vrouw symbolisch aan elkaar geketend zijn, voor de rest van hun getrouwde leven! Dit luxe metalen beeldje ‘Geketend Bruidspaar’ is niet alleen een erg leuk cadeau voor een huwelijk of huwelijksjubileum, het vormt ook een decoratief geschenk voor op elk bureau, vensterbank of schoorsteenmantel. Elk metalen beeldje uit deze serie wordt met de hand vervaardigd en vormt daarmee een uniek geschenk! Dit fraaie ‘Geketend Bruidspaar’ is niet alleen leuk voor in huis, ook op kantoor of in de werkplaats zal dit leuke beeldje voor bewondering en menig glimlach zorgen.

Ludiek beeldje metaal huwelijksgeschenk geketend echtpaar
Sculptuur: ‘Geketend Bruidspaar’
Type: ludiek cadeaubeeldje huwelijk
Materiaal: metaal
Afmeting: 17 x 21 x 12 cm
Gewicht: 540 gram
- Handgemaakt
- Topkwaliteit
- Cadeau voor mannen / vrouwen
- Cadeau voor een huwelijk / trouwdag
-  Valentijnscadeau
- Jubileumgeschenk
- Trouwdag geschenk
- Cadeau echtpaar
- Cadeau geliefde


Ludiek Cadeau trouwdag huwelijksdag voor aanstaand echtpaar
Dit mooie en ludieke beeldje ‘Geketend Bruidspaar’ is niet alleen een leuk en origineel verjaardagscadeau voor tijdens een huwelijksdag, maar is tevens uitermate geschikt als jubileumgeschenk voor bijvoorbeeld 1, 5, 10, 20 of 25 jarig huwelijk. Dit robuuste ‘moermannetje’ ‘Geketend Bruidspaar’ verfraait elke kantoorruimte, werkplaats, hobbykamer of huiskamer en is leuk om te geven én om te krijgen!

Ambachtelijk vervaardigde ‘moermannetjes’ graveren
Deze unieke, high quality metalen ‘moermannetjes’ zijn stuk voor stuk met de hand vervaardigd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De beeldjes vormen daarmee letterlijk een sterk staaltje ambachtelijk vakmanschap van topkwaliteit! Met dit beeldje weet u dus zeker dat u een uniek en origineel geschenk in handen heeft. Extra tip: met behulp van onze ‘Graveerservice’ kunt u dit leuke beeldje door ons laten voorzien van een graveerplaatje met persoonlijke tekst!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2022 Hengelsportcadeau.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel