Fine Art Blackwood Spiegelkarper Sculptuur Visbeeld Trofee

Vorige Artikel 11 van 79 Volgende
€ 29,95 (inclusief btw)

Stijlvol karper beeldje als wedstrijdprijs / cadeau voor een visser
Deze Fine Art Blackwood Spiegelkarper is met een precisielaser uit één stuk hoogwaardig door-en-door zwart MDF gesneden. Hierdoor ontstaat er een stijlvolle en decoratieve vissculptuur, die niet zal misstaan in vrijwel in elk interieur. Niet alleen verfraait deze moderne, lasercut visfiguur iedere woonkamer, hobbykamer of kantoor, deze Fine Art Blackwood sculptuur vormt tevens een ideale trofee voor diverse (karper)viswedstrijden. Daarnaast vormt dit tegelijkertijd klassieke én moderne visbeeldje een superleuk viscadeau voor bijvoorbeeld een jubileum, verjaardag, sinterklaas, kerst of een andere feestelijke gelegenheid.

Lasercut Fine Art Blackwood Spiegelkarper Sculptuur
Type: Fine Art Blackwood Spiegelkarper
Afmeting totaal: 30 x 18 x 0,6 cm
Materiaal: hoogwaardig MDF
Kleur: zwart
Gewicht: 58 gram
Aanbevolen maat
graveerplaatje:15 x 50 mm
- Uniek
- Past zowel in een klassiek als modern interieur
- Wedstrijdprijs
- Verjaardagscadeau
- Jubileumgeschenk
- Persoonlijk geschenk


Luxe visbeeldje silhouet spiegelkarper MDF hout
Dit unieke Fine Art Blackwood visbeeld is vervaardig van massief high quality MDF hout, dat met uiterste precisie met een laser is uitgesneden. Het resultaat; een prachtig silhouet figuur van een mooie spiegelkarper. Elk Fine Art Blackwood beeldje wordt met de hand ingelegd, behandeld en gecontroleerd en voldoet daardoor altijd aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dit karperbeeldje getuigt van een sterk staaltje vakmanschap van luxe topkwaliteit! Met deze sculptuur weet u dus zeker dat u een origineel geschenk of visprijs in handen heeft, die door elke sportvisser zeer gewaardeerd zal worden.

Exclusief kleurecht visbeeldje Spiegelkarper, Baars, Snoekbaars
Deze moderne Fine Art Blackwood vis sculpturen zijn vervaardigd van hoogwaardig MDF hout, dat door en door zwart gekleurd is. Hierdoor zijn onze Fine Art Blackwood figuren kleurecht en zullen hun oorspronkelijke kleur dan ook altijd blijven behouden. Deze Fine Art Blackwood vis sculpturen zijn exclusief vervaardigd voor Hengelsportcadeau.nl. en zijn verkrijgbaar als Spiegelkarper, Snoekbaars en Baars.

Karperbeeld als jubileumgeschenk, trofee of relatiegeschenk
Deze luxe Fine Art Blackwood Spiegelkarper staat erg mooi in vrijwel elke kantoorruimte, hobbykamer of huiskamer. Dit Fine Art Blackwood karperbeeld is geschikt als prijs voor karperwedstrijden en andere viswedstrijden. Ook kan dit strakke beeld, met een zeer luxe uitstraling, worden ingezet als wisselbokaal of grootste-vis-trofee. Daarnaast is dit leuke karperbeeldje ook ideaal als jubileumgeschenk of relatiegeschenk.

Graveerservice voor Fine Art Blackwood vis sculpturen
Met onze ‘Graveerservice’ kunt u deze Fine Art Blackwood vis sculptuur eenvoudig voorzien van een plaatje met daarop bijvoorbeeld de winnaar(s) van uw viswedstrijd. Ook kunt u deze fraaie Fine Art Blackwood beeldjes personaliseren door het plaatje te voorzien van een persoonlijke tekst voor bijvoorbeeld een geliefde, vriend, collega of familielid.

Voorbeeldteksten Graveerplaatjes:

1e prijs Dutch Carp Open
 Sportvisserij Nederland
       01-06-2025

Voor mijn allerliefste
      Supervisser!
      12-12-2026

Bedankt voor je inzet!
    Viscub d’n Bliek

 Patricks eerste snoek
12/09/2027 - 10.55 uur

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2023 Hengelsportcadeau.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel