Wijnfleshouder Beeldje Jager met Hond

Vorige Artikel 13 van 67 Volgende
€ 29,50 (inclusief btw)

Cadeautip voor jagers: jachtbeeldje jachthut  jager met jachthond
Dit luxe metalen jachtbeeldje Wijnfleshouder ‘Jager met Hond’ is niet alleen een erg leuk cadeau voor een jager, het vormt ook een praktisch en decoratief geschenk voor op elk bureau, vensterbank of schoorsteenmantel. Elk metalen jachtbeeldje uit deze serie wordt met de hand vervaardigd en vormt daarmee een uniek geschenk! Deze fraaie wijnfleshouder met een jager, zijn geweer, patronen en zijn trouwe viervoeter, is niet alleen leuk voor in huis of in de jachthut, ook op kantoor zal dit leuke jachtbeeldje je helpen de tijd te doorstaan tot je volgende jachtpartij!

Jagersbeeldje metaal wijn flessenhouder jager met geweer en hond
Sculptuur: ‘Jager met hond, geweer, patronen en jachthond
Type: wijnfleshouder jagen
Materiaal: metaal
Afmeting: 35 x 15 cm
Gewicht: 630 gram
- Handgemaakt
- Topkwaliteit
- Cadeau voor mannen / vrouwen jagers
- Cadeau voor een jager


Verjaardagscadeau jubileumgeschenk voor jagers
Dit jachtbeeldje Wijnfleshouder ‘Jager met Hond’ vormt niet alleen een leuk en origineel verjaardagscadeau voor een jacht- en wijnliefhebber, maar is tevens uitermate geschikt als bijvoorbeeld een relatiegeschenk of jubileumgeschenk. Dit robuuste ‘moermannetje’ jager verfraait elke kantoorruimte, jachthut, hobbykamer of huiskamer en is leuk om te geven én om te krijgen!

Ambachtelijk vervaardigde ‘moermannetjes’ graveren
Deze unieke, high quality metalen ‘moermannetjes’ zijn stuk voor stuk met de hand vervaardigd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De beeldjes vormen daarmee letterlijk een sterk staaltje ambachtelijk vakmanschap van topkwaliteit! Met dit jachtbeeldje weet u dus zeker dat u een uniek en origineel geschenk in handen heeft. Extra tip: met behulp van onze ‘Graveerservice’ kunt u dit jacht beeldje door ons laten voorzien van een graveerplaatje met persoonlijke tekst!

Jachtmannetje Cadeau Geslaagd Jachtakte Sint Hubertus Jacht
Dit jachtmannetje vormt een leuk cadeau idee voor jagers mannen, vrouwen, een verjaardagscadeau, jachtdiploma, diplomering, jachtakte geslaagd, school, pensionering, kado voor een jager, Sint Hubertus,, cadeaujager, jachtvergunning, jachtinstructeur, jagers jachtvereniging, Ook erg leuk als Vaderdag- en Moederdag cadeau, relatiegeschenk, afstudeercadeau, nieuwe zaak, sportprijs, afscheidscadeau, 12,5 jaar, 25 jaar en 40 jaar in dienst etc.

* Wordt geleverd exclusief fles drank

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2022 Hengelsportcadeau.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel