Visbeeldje Bierfleshouder – metalen cadeau beeldje visser flessenhouder

Vorige Artikel 12 van 67 Volgende
€ 19,95 € 14,95 (inclusief btw)

Cadeau voor een visser: bier fleshouder vissen
Dit luxe metalen Visbeeldje Bierfleshouder is niet alleen een erg leuk cadeau voor een visser, het vormt ook een praktisch en decoratief geschenk voor op elk bureau, vensterbank of schoorsteenmantel. Elk metalen visbeeldje uit deze serie wordt met de hand vervaardigd en vormt daarmee een uniek geschenk! Deze fraaie bierfleshouder is niet alleen leuk voor in huis, ook op kantoor zal dit leuke visbeeldje je helpen de tijd te doorstaan tot je volgende vistrip!

Beeldje visser metaal bierfles flessen houder
Sculptuur: visser met hengel en emmer
Type: bierfleshouder 0,30l – 0,50l
Materiaal: metaal
Afmeting: 26 x 14 cm
Gewicht: 225 gram
- Handgemaakt
- Topkwaliteit
- Cadeau voor mannen / vrouwen
- Cadeau voor een visser


Verjaardagscadeau jubileumgeschenk flessenhouder voor een visser
Dit Visbeeldje Bierfleshouder vormt niet alleen een leuk en origineel verjaardagscadeau voor een vis- en bierliefhebber, maar is tevens uitermate geschikt als bijvoorbeeld een relatiegeschenk of jubileumgeschenk. Dit robuuste ‘moermannetje’ visser verfraait elke kantoorruimte, hobbykamer of huiskamer en is leuk om te geven én om te krijgen!

Ambachtelijk vervaardigde ‘moermannetjes’ graveren
Deze unieke, high quality metalen ‘moermannetjes’ zijn stuk voor stuk met de hand vervaardigd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De beeldjes vormen daarmee letterlijk een sterk staaltje ambachtelijk vakmanschap van topkwaliteit! Met dit visbeeldje weet u dus zeker dat u een uniek en origineel geschenk in handen heeft. Extra tip: met behulp van onze ‘Graveerservice’ kunt u dit visbeeldje door ons laten voorzien van een graveerplaatje met persoonlijke tekst!

Cadeau voor Mannen / Vaderdag
Dit vismannetje viscadeau vormt een leuk cadeau idee voor mannen, voor een verjaardagscadeau, diploma, diplomering, geslaagd, school, universiteit, stage, kraamcadeau, pensionering, kado voor een visser, cadeauvissen, visvergunning, visinstructeur, visser visvereniging, hengelsportvereniging. Ook erg leuk als Vaderdag- en Moederdag cadeau, relatiegeschenk, afstudeercadeau, nieuwe zaak, sportprijs, afscheidscadeau, 12,5 jaar, 25 jaar en 40 jaar in dienst etc.

* Wordt geleverd exclusief fles drank

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2022 Hengelsportcadeau.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel