Asp Roofblei Jig Spinner 20 gram Small Tail Yellow & Red Tiger

Artikel 6 van 20
€ 3,95 (inclusief btw)

Asp roofblei spinners zoet zout water snoek baars snoekbaars zeebaars
De compacte originele Asp Jig Spinner Small Tail Yellow & Red Tiger van Trendex weegt 20 gram en is speciaal ontwikkeld om ver mee te kunnen werpen én snel binnen te halen! Deze Asp Jig Spinner is door zijn smalle ‘willow leaf’ staartlepel niet alleen geschikt voor de snelle visserij op roofblei, maar door zijn wervelende actie kun je er ook prima baarzen, snoeken, snoekbaarzen en zelfs meerval mee verschalken! De Asp Jig Spinner Big Tail Yellow & Blue Tiger is geschikt voor zowel zoet als zout water, waardoor je niet alleen op roofblei, snoek, snoekaars en baars mee kunt vissen, maar zelfs op kabeljauw en zeebaars! Deze Asp Jig Spinners zijn geschikt om mee vanuit de boot of vanaf de kant te vissen, uitgevoerd in actieve kleuren en zijn voorzien van heavy duty RVS splitringen en extra sterke dreggen.

Roofblei Asp Jigging spinner kunstaas voor snel vissen en ver werpen
Type kunstaas: Trendex Rotation Asp Jig Spinner Small Tail
Type staartlepel: ‘willow leaf’ (langwerpig)
Lengte: 80 mm
Gewicht: 20 gram
Kleur: Yellow & Red Tiger
- High quality
- Compact & zwaar
- Ideaal voor verre worpen
- Geschikt voor snel binnen vissen
- Kantvisserij
- Bootvisserij
- Verticalen
- Geschikt voor: roofblei, snoek, baars, snoekbaars, meerval, winde kabeljauw, zeebaars etc.
 

Beste kunstaas voor roofblei, snoek, baars, snoekbaars, winde, zeebaars
De Asp Jig Spinner geldt al jaren als een van de best vangende kunstaassoorten die er te koop zijn. De Asp Jig Spinner is geliefd bij vele roofvisexeperts en niet voor niets; waarschijnlijk is er aan geen ander kunstaas zoveel vis gevangen als aan de Asp Jig Spinner! Over elk detail van dit kunstaas is goed nagedacht. Zo zijn, na vele jaren testen, de best vangende roofviskleuren gekozen. De luchtweerstand van deze relatief zware, compacte krachtpatser is zeer laag gemaakt, waardoor je er lekker ver mee kunt werpen en zelfs de moeilijkst bereikbare stekken toch kunt bevissen; bijvoorbeeld een hard stromend gedeelte van een rivier. Ook tijdens het binnen vissen komt zijn gestroomlijnde model goed van pas; bijna geen ander kunstaas kun je zo snel binnen draaien als de Asp Jig Spinner! Hierdoor blijft je kunstaas, zelfs in de volle stroming, altijd mooi rechtdoor gaan en blijft het zijn attractieve werk doen.

Bootvissen, kantvissen en verticalen met Asp kunstaas roofblei lepel spinner
Omdat de Asp Jig Spinner relatief klein is, past hij gemakkelijk in een (roof)vissenbek en zul je een stuk minder missers hebben! Met de Asp Jig Spinner kun je als sportvisser weinig fout doen. De heftig bewegende staartlepel zorgt voor een ongeëvenaarde werveling/prikkeling in het water, waar menig roofvis direct op zal reageren. Je kunt de Asp Jig Spinner op diverse manieren gebruiken: traditioneel werpen en dan snel of langzaam binnen draaien. Ook kun je de ASP Jig Spinner gebruiken om er vanaf een boot mee naar de kant te werpen en dan langzaam tot net boven de bodem laten zakken tijdens het binnen vissen. Verder kun je de Asp Jig Spinner eerst naar de bodem laten zakken en dan trapsgewijs omhoog binnenvissen en door zijn compacte vorm kun je er zelfs mee verticalen, op bijvoorbeeld snoekbaars! Voor vrijwel alle roofvissen geldt: probeer zo’n opvallend kunstaas maar eens te negeren!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 Hengelsportcadeau.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel