3 x Mijn eerste kant-en-klare witvistuigje - Heavy

Artikel 3 van 35
€ 8,95 (inclusief btw)

Kant-en-klare vistuigjes Heavy voor middelgrote vissen
Dit kant-en-klare setje witvistuigjes Light bestaat uit drie verschillende vistuigjes, met dobber draagvermogen van 2,0 – 2,5 en 3,0 gram. Het 14/00 nylon snoer is 8 meter lang en voorzien van een haakmatje 14. Ideaal voor het gevoelig vissen op  middelgrote tot grote witvis, zoals voorn, bliek, brasem, baars, roofblei etc. Ook geschikt voor dieper water met wat stroming en meer wind op het water.  

Complete witvissetjes met dobber, lood en haak
Deze precies uitgelode tuigsetjes zijn voorzien van een goede kwaliteit dobber en haak en zijn te bevestigen aan elke vaste hengel. Met deze drie witvissetjes bent u direct klaar om te gaan vissen en kunt u talloze vissen vangen. Deze allround vistuigjes zijn door hun hoge kwaliteit niet alleen geschikt voor de beginnende vissers, maar ook  voor de gevorderde en serieuzere (wit)vissers.

Witvis tuigenset tuigjes compleet
Aantal: 3 witvistuigjes
Type: Heavy
Snoerlengte: 8 meter
Snoerdikte: 0,14 mm
Haakmaat: 14
Drijfvermogen:
2,0 – 2,5 en 3,0 gram
Visssoort: witvis
- Goede kwaliteit
- Precies uitgelood


Kant-en-klare witvistuigjes
Deze kwalitatief goede witvis tuigensetjes hebben drie verschillende dobbers zodat je gemakkelijk kunt kiezen welke kleur of formaat dobber je vandaag wilt gebruiken. Elk dobbersetje is perfect uitgelood en registreert zelfs de kleinste aanbeet. Elk tuigje is kant-en-klaar met lijn, een dobber, loodjes en bijpassend haakje. Kies het juiste formaat tuigje, afhankelijk van de vissoort en diepte/stroming van het water. Rol je tuigje af tot de juiste lengte, monteren en vissen maar. Met dit tuigensetje in verschillende formaten en kleuren heb je altijd een bijpassend tuigje binnen handbereik!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 Hengelsportcadeau.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel