‘Denken als een vis’ - Hét mannenboek van van het jaar! Nu met GRATIS ‘slimme roofvisset’!

Artikel 1 van 2
€ 34,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Hét mannenboek (en vrouwenboek) van het jaar!
NU MET GRATIS ‘SLIMME ROOFVISSET’ t.w.v. 17,95 euro! - ‘Denken als een vis’ van Juul Steyn is door het NRC uitgeroepen tot hét mannenboek van 2020 en is daarmee automatisch ook hét mannencadeau voor de komende feestmaanden! Natuurlijk zijn er ook heel veel vissende vrouwen; zo’n 230.000 volgens Sportvisserij Nederland. Maar omdat er nu eenmaal drie maal zoveel mannelijke vissers zijn, is Steyns boek ‘het mannenboek van 2020’ is gaan heten, wat natuurlijk niet wegneemt dat dit topboek zeker ook bedoeld is voor alle beginnende en gevorderde visvrouwen!

Gratis ‘slimme roofvisset’ voor ‘denkende roofvissen’
In dit vernieuwende, uitgebreide hengelsportboek onderzoekt auteur en sportvisser in hart en nieren Juul Steyn wat er zich in het hoofd van de vissende mens afspeelt. Hierna leert Juul je in het ‘hoofd’ te kijken van zijn zes van zijn favoriete ‘denkende roofvissen’ van ons land: snoek, meerval, baars, snoekbaars, roofblei en zeebaars. Met de tijdelijk meegeleverde GRATIS ‘slimme roofvisset’ t.w.v. 17,95 euro kun je de meeste van deze vissoorten letterlijk te slim af zijn! Met de bewezen goed vangende plug, lepel en spinner vang je niet alleen de mooiste snoeken, je kunt er ook vette baarzen en zelfs reusachtige meervallen mee verschalken!

Quotes Denken als een vis – Juul Steyn
“Een boek in een vlotte schrijfstijl, wat het, in combinatie met de fraaie fotografie, glasheldere illustraties en voortdurende stroom praktische tips, bijzonder prettig leesbaar maakt.” - Het VISblad

“Dit prikkelende boek én naslagwerk ga je hoogstwaarschijnlijk, net als ik, in één keer uitlezen, waarna je het nog regelmatig uit de kast zult halen.” - Marco Kraal, bioloog en presentator van vis-tv

"Heerlijk hoe een boek midden in de online hysterie kan bekoren” – Roofmeister

"Een absolute must voor iedere sportvisser” – Panorama


“De bijbel voor sportvissers”
Cabaretier en fervent sportvisser Lebbis omschrijft dit prijswinnende boek als “De bijbel voor sportvissers”. En terecht, want ‘Denken als een vis’ boeit letterlijk van de eerste tot en met de laatste pagina. Dit rijk geïllustreerde hengelsportboek is geschreven voor zowel de beginnende als de gevorderde hengelsportliefhebber en gaat je zeker helpen om meer en grotere (roof)vissen te vangen! Juul Steyn over het motto van zijn unieke en prikkelende visboek: “Veel mensen vissen zonder te beseffen dat het niet alleen om de vis te doen is. Het gaat om de spanning én de rust; die twee gaan goed samen.”

Compleet hengelsportboek met biologieles en maatschappelijk belang
Naast uitleg over de rijke geschiedenis van de hengelsport in ons land, geeft Steyn ook een zeer interessante biologieles over de vissen, hun voedsel en hun biotoop. Ook het maatschappelijke belang van sportvissen, een van de grootste vrijetijdsbestedingen van ons land, wordt onder de loep genomen komen in dit complete hengelsportboek. Natuurlijk komen ook de beste en nieuwste vistechnieken aan bod in dit ultieme handboek voor de sportvisser. Kortom, dit is een top hengelsportboek waar iedere visliefhebber zeker zijn of haar voordeel mee kan doen!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 Hengelsportcadeau.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel