Denver Motor & Auto Zonnebril + Luxe Brillenkoker

Artikel 1 van 1
€ 39,95 (inclusief btw)

Camouflage zonnebril voor auto en motor
Deze hoogwaardige camouflage topzonnebril van het Amerikaanse topmerk Indian is voorzien van fraai gekleurde spiegellenzen, wat zorgt voor een extra hoog contrast. De Denver zonnebril is dankzij de aangepaste brilpoten zeer geschikt om in de helm gedragen te worden en daarmee ideaal voor zowel in de auto als op de motor. Deze stoere zonnebril  is voorzien van antislip coating en is perfect voor elke buitenactiviteit: van wandelen of fietsen op vakantie, tot varen, vissen en zelfs hardlopen.

Autobril + Motorbril met Uv-bescherming met spiegellenzen
Deze lichtgewicht high quality zonnebril voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en past door het speciale design perfect onder een (motor)helm. De robuuste Denver motor- en autozonnebril is nauwkeurig ontworpen voor zowel stoere dames als heren. Met deze sportieve, hoogwaardige zonnebril zijn uw ogen altijd optimaal beschermd tegen schadelijke Uv-straling van de zon.

Denver antislip Auto- en Motorzonnebril voor Dames en Heren
Zonnecategorie: 3
Auto: Ja
Motor: Ja
Spiegellenzen: Ja
Rubber touch: Ja
Gewicht: 28 gram
Totale breedte: 14 cm
Lensbreedte: 63 mm
Lenshoogte:41 mm
Pootlengte: 12 cm
Geslacht: Unisex
100% UV400-bescherming
Inclusief: stoere ‘Leather’ brillenkoker + clip + microfiber poetsdoek + certificaat van echtheid.


Schokbestendige autozonnebril & motorzonnebril
Deze exclusieve zonnebril heeft een sportieve uitstraling en wordt geleverd in een stoere, stevige leather look Indian brillenkoker met clip, waarmee de bril bijvoorbeeld aan de broeksriem bevestigd kan worden. Ook een origineel Indian microfiber lensdoekje en een certificaat van echtheid zijn inbegrepen. Deze complete Indian Vegas zonnebril met rubber touch is schokbestendig, valt onder zonnecategorie 3 en voldoet aan alle veiligheidsnormen. Onderhoudsadvies: reinigen met water en zeep, afspoelen en drogen met een zachte doek.

Trefwoorden: Denver Zonnebril Motor Auto + Hoes - Motorbril Rijden Lichtgewicht Bril Sight Schemering Motorrijden Autorijden Onder Helm Kwaliteitszonnebril Luxe Brillenkoker  Zonnebril Motor Auto Motorbril Rijden Zonnebril Motor Auto Hoes Motorbril Rijden Night Lichtgewicht Bril Schemering Motorrijden Autorijden Past Onder Helm

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 Hengelsportcadeau.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel