‘Carpa Realista’ Beeld Spiegelkarper Brons 75 mm

Artikel 4 van 25
€ 29,95 (inclusief btw)

Levensecht 3-D Karperbeeld als cadeau en wedstrijdprijs
Dit zware kwaliteit Carpa Realista karperbeeld is op ambachtelijke wijze met de hand vervaardigd van massief tin en daarna met een speciale techniek ‘over rood koper verbronsd’. Het unieke karperbeeldje heeft een massief marmeren voet en vormt een superleuk viscadeau voor een jubileum, verjaardag, sinterklaas, kerst of een andere feestelijke gelegenheid. Daarnaast is dit natuurgetrouwe visbeeldje natuurlijk ideaal als prijs bij een viswedstrijd.

Massief Karperbeeldje Brons met marmeren voet
Sculptuur: Spiegelkarper
Afmeting totaal: 75 x 60 x 30 mm
Afmeting karper: 75 x 30 x 15 mm
Afmeting voet: 40 x 30 x 30 mm
Materiaal karper: massief tin + brons
Materiaal voet: natuurlijk marmer
Gewicht: 155 gram
Aanbevolen maat graveerplaatje: 30 x 20 mm


Luxe visbeeldje van een gedetailleerde spiegelkarper
Dit unieke karperbeeld is vervaardig van massief gegoten hoge kwaliteit tin en is tot in de kleinste details uitgewerkt. Het resultaat; een levensechte 3-D sculptuur van een perfecte spiegelkarper. Elk beeldje wordt met de hand gemaakt en gecontroleerd en voldoet daardoor aan de hoogste kwaliteitsnormen. Kortom, een sterk staaltje ambachtelijk vakmanschap van luxe topkwaliteit! Met dit visbeeldje weet u dus zeker dat u een origineel geschenk in handen heeft waar iedereen blij van wordt.

Verbronst karperbeeld als jubileumgeschenk of relatiegeschenk
Dit verbronsde karperbeeld is geschikt als prijs voor karperwedstrijden en andere viswedstrijden. Ook kan dit fraaie beeld met een zeer luxe uitstraling worden ingezet als wisselbokaal of grootste-vis-trofee. Deze luxe bronzen Carpa Realista staat erg mooi in een kantoorruimte, hobbykamer of huiskamer; deze levensechte spiegelkarper helpt je de tijd te doorstaan tot de volgende vistrip. Dit realistische karperbeeld is ook ideaal als jubileumgeschenk of relatiegeschenk.

Ambachtelijk gegoten visbeelden uit Nederland
Deze unieke massief tinnen karperbeelden zijn exclusief ontworpen door Hengelsportcadeau.nl en worden stuk voor stuk met zorg vervaardigd door ambachtelijke tingieterij De Tinnen Roos uit Millingen aan de Rijn. Elk beeldje wordt nauwkeurig met de hand gegoten, gecontroleerd en bewerkt. Hierdoor wordt constant de hoogste kwaliteit van dit topproduct gegarandeerd.

Personaliseren met graveerplaatje met passende tekst
Met onze ‘Graveerservice’ kunt u deze Carpa Realista laten voorzien van een laserplaatje in de gewenste kleur met daarop bijvoorbeeld de naam van uw viswedstrijd, hengelsportvereniging en/of de winnaar(s). Ook kunt u het luxe visbeeldje personaliseren door het te voorzien van een persoonlijke tekst voor bijvoorbeeld een vriend, collega of familielid. Klik HIER om een bij dit product behorende graveerplaatje in de juiste maat te bestellen.

- Marmer is een natuurproduct, waardoor er natuurlijke marmeraders te zien kunnen zijn in het voetstuk. Dit Carpa Realista Karperbeeld is verkrijgbaar in de maten 115 mm, 90 mm en 75 mm.

Voorbeeldteksten Graveerplaatjes:

1e prijs Dutch Carp Open
 Sportvisserij Nederland
       01-06-2025

Voor mijn allerliefste
      Supervisser!
      12-12-2026

Bedankt voor je inzet!
    Visclub d’n Bliek

 Patricks eerste snoek
12/09/2027 - 10.55 uur

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 Hengelsportcadeau.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel