Superactie!

Visposter Zoetwatervissen XL

Vorige Artikel 2 van 10 Volgende
€ 18,95 € 12,95 (inclusief btw)

Extra stevige XL poster met vissen onder water
Op deze extra stevige en extra grote visposter vindt u een schitterende compilatie van een aantal van de meest voorkomende zoetwatervissen van ons land. Alle vissen zijn haarscherp gefotografeerd in hun natuurlijke habitat; onder water dus. Deze poster is vervaardigd van extra dik, 230 grams fotopapier en bedrukt met hoogwaardige buitenkwaliteit kwaliteitsinkt.

Visposter zoetwatervissen 70 x 100 cm
Afbeelding: diverse vissoorten (zoetwater)
Afmeting 70 x 100 cm
Materiaal: extra stevig 230 grams fotopapier
Inkt: hoogwaardige buitenkwaliteit


Kleurechte visposter die niet verbleekt in de zon
Door het ultramoderne printprocedé, met buitenkwaliteit inkt, blijven deze luxe visposters altijd kleurecht, zelfs na veelvuldige blootstelling aan zonlicht. Deze kleurrijke visposter met unieke, haarscherpe onderwaterbeelden verfraait elke muur of deur. Hang de poster bijvoorbeeld op in een jongenskamer, woonkamer, slaapkamer, viskamer of op het toilet en u zult gegarandeerd jarenlang plezier beleven aan de vrolijk rondzwemmende zoetwatervissen op de unieke poster.

Poster Snoek, Karper, Brasem, Meerval, Zeelt, Baars, Snoekbaars, Aal, Blankvoorn, Stekelbaars en Zeelt
Deze poster is exclusief verkrijgbaar via Hengelsportcadeau.nl en vormt een uniek viscadeau, voor uzelf of voor een ander natuurlijk. Op de poster zijn de volgende vissoorten te bewonderen: Snoek, Karper, Brasem, Meerval, Zeelt, Baars, Snoekbaars, Aal, Blankvoorn, Stekelbaars en Zeelt.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2023 Hengelsportcadeau.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel