Luxe Waterbesparende Eco Douchezandloper Douchetimer

Vorige Artikel 26 van 28 Volgende
€ 9,95 € 6,95 (inclusief btw)

Waterbesparende douche zandloper met zuignap
De Luxe Waterbesparende Eco Douchezandloper reduceert de douchetijd en helpt daarmee veel energie en water te besparen! Hiermee bespaart u tot wel honderden euro’s per jaar! Deze mooie witte douche zandloper heeft de vorm van een waterdruppel, is voorzien van een handige zuignap en is vervaardigd van onverwoestbaar kunststof. Natuurlijk is deze douchetimer waterdicht, schokbestendig en eenvoudig in gebruik. De Luxe Waterbesparende Eco Douchezandloper is ook zeer geschikt voor kinderen!

Waterdichte, schokbestendige douchetimer
Type: Waterdichte, schokbestendige douchetimer
Afmeting: 10 x 13 cm
Gewicht: 75 gram
Kleur: blauw/wit
Douchetijd: 5 minuten
- Waterbesparend
- Energiebesparend
- Geld besparend
- Inclusief stevige zuignap
- Waterdicht
- Schokbestendig


Timer met vijf minuten douchetijd
Plaats de slimme douchetimer met behulp van de  zuignap op willekeurig een glad oppervlak in of naast de douche, bijvoorbeeld op de douchewand of gladde douchetegel. Draai wanneer je begint met douchen de zandloper om en na vijf minuten is al het zand naar beneden gelopen; je douchetijd is nu toch echt voorbij!

Met deze douchetimer wordt water besparen kinderspel
Wanneer er opnieuw gedoucht gaat worden, draai je de zandloper weer om en de timer doet zijn werk weer. Het is voor veel mensen een uitdaging om binnen vijf minuten helemaal klaar te zijn met douchen. Zeker kinderen willen nog weleens staan te dromen onder de lekker warme waterstralen. Met deze leuke douchetimer is zelfs voor de allerkleinsten duidelijk zichtbaar wanneer de douchetijd er geheel of gedeeltelijk opzit, waardoor het voor de kids letterlijk kinderspel wordt om binnen de zandlopertijd helemaal klaar te zijn.

Water, energie én geld besparende douche timer
Ben jij klaar om de uitdaging van deze slimme douchezandloper aan te gaan? Dan draag je een steentje bij aan een beter milieu en bespaar je bovendien tot honderden euro’s per jaar aan water- en stookkosten!

Leerzame en duurzame douchezandloper
Door korter te douchen kun je snel en eenvoudig energie besparen. Dat is goed voor het milieu, maar zeker ook goed voor de portemonnee! Kinderen hebben vaak geen besef van de duur dat ze heerlijk staan te spetteren onder de warme douche. Voor deze kids is het extra leuk om te zien of zij sneller klaar zijn dan de zandloper!  Deze Eco Douchezandloper is niet alleen erg leerzaam en duurzaam, u bespaart er ook nog eens veel geld mee. De druppelvormige kunststof douche zandloper is 100% waterdicht, schokbestendig en geschikt voor alle natte ruimtes. 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2021 Hengelsportcadeau.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel