Peper- en Zoutstel Kreeft Oranje

Vorige Artikel 11 van 33 Volgende
€ 9,95 (inclusief btw)

Peper- & Zoutstel voor restaurant / horeca en thuis
Dit originele en erg leuke peper- en zoutstelletje bestaat uit een oranje kreeft en een bijbehorende zandkleurige kreeftenfuik. Deze peper- en zoutstrooiers staan niet alleen erg leuk op tafel tijdens het eten, de kreeft en het net vormen ook een leuke decoratie voor in de keuken, op de vensterbank of in de woonkamer. Dit peper- & zoutstel is ook zeer geschikt voor de horeca; bijvoorbeeld als tafelattribuut in (vis)restaurants en bistro’s, maar ook als leuke interieuraankleding. Deze vrolijk gekleurde kreeft met fuik zorgt direct voor een mediterrane sfeer van zee, vissen, lekker eten & drinken en gezelligheid.

Peper- en Zoutstrooier Kreeft & Kreeftnet
Afmeting Kreeft: 12 x 10 cm
Afmeting Fuik: 5 x 4 cm
Kleur: Oranje/Wit
Gewicht: 190 gram
Materiaal: Keramiek
Voedselveilig: Ja

Waarom: een peper- en zoutstelletje huwelijksgeschenk?
Waarom geeft men vaak een peper- en zoutstel cadeau aan een bruidspaar? De traditie om een peper- en zoutstelletje als huwelijkscadeau te geven, gaat ver terug in de tijd. Vroeger stapte men niet alleen samen in het huwelijksbootje maar de bruiloft was doorgaans ook het moment waarop man en vrouw hun eerste woning betrokken. Een peper- en zoutstel vormde daarbij een ideaal cadeau, omdat het een leuk, betaalbaar souvenir is dat goed van pas komt in het nieuwe huishouden. Een passend cadeautje bedenken voor ene bruidspaar is vaak zo gemakkelijk nog niet en ook nu nog krijgen pasgetrouwde stelletje nog vaak een leuk peper- en zoutstel als huwelijkscadeautje en aandenken. Een peper en zoutstel bestaat vaak uit twee verschillende dingen, die toch bij elkaar passen en elkaar aanvullen.

Ook verkrijgbaar in: Rood/Wit

Trefwoorden:
Peper-  en Zoutstel Kreeft Oranje - Vis Horeca Restaurant Visrestaurant Cadeau Huwelijk Zout Visser Pepermolen Peperstrooier Cadeautip Bruiloft Kreeftnet Huwelijksgeschenk Bruidspaar Zoutstrooier Design Groothandel Porselein Keramiek Bijzondere Zoutstellen Huwelijkscadeau Visnet Huwelijkstraditie Kreeftvisser Zoutstelletje Kreeftenfuik Zeevissen Huwelijkscadeau

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2022 Hengelsportcadeau.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel