Waakbord Karper: Hier waak ik!

Artikel 36 van 79
€ 12,95 € 9,95 (inclusief btw)

Dit unieke leistenen waakbord is voorzien van een afbeelding van een karper met de grappige tekst ‘Pas op, hier waak ik!’ Dit fraaie en erg leuke leistenen naambord is zwart/antraciet van kleur, vervaardigd van 100% natuurlijke materialen en geschikt voor binnen & buiten.

Afmeting: 25 x 15 cm
Gewicht: 520 gram
Materiaal: Leisteen
Inclusief voorgeboorde gaten + ophangtouw
Voor binnen & buiten
Gemakkelijk te reinigen

Het massieve leisteen beschikt over een fraai, natuurlijk reliëf, wat zorgt voor een rustieke uitstraling. Het duurzame leistenen bord is voorzien van voorgeboorde gaten met een passend ophangtouw. Desgewenst kan dit waakbord ook met schroeven of schroefhaken aan bijvoorbeeld een muur of tuinschutting bevestigd worden.

Dit waarschuwingsbordje is vervaardigd van zware kwaliteit natuursteen en is daardoor weersbestendig. Hang het waakbord bijvoorbeeld bij de voordeur of bij de deur van je kantoorruimte en je zult zien dat er een glimlach verschijnt op het gezicht van bezoekers en collega’s. Natuurlijk kun je dit originele bord ook in de tuin, bijvoorbeeld bij de vijver, hangen en wanneer je zit te vissen zal deze karper bij je tentdeur waarschuwen dat er gewaakt wordt over je visspullen :-)

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 Hengelsportcadeau.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel