Eddy Sterckx boek The Secret Key + Gratis DVD + Gratis boek Playing With Magic

Vorige Artikel 8 van 54 Volgende
€ 39,95 € 29,95 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Super aanbieding! Bestel nu ‘The Secret Key’, het nieuwste hardcover karperboek van Eddy Sterckx, en ontvang GRATIS de DVD ‘The Secret Key’ + GRATIS Eddy’s vorige boek: Playing With Magic!

The Secret Key is het derde boek van karpergoeroe Eddy Sterckx. Dit prachtige, 130 pagina’s tellende hardcover boek staat vol verhalen en foto’s van de enorme vangsten die Eddy Sterckx heeft weten te realiseren de afgelopen jaren.

Eddy Sterckx  is een zeer geliefd karpervisser in België en Nederland. Door zijn eerlijke, open manier van schrijven, behoren de vorige boeken en films van Eddy tot de best verkochte uit de karpergeschiedenis in de lage  landen. Dit prachtige, derde boek van Eddy Sterckx is een, boek vol avontuur, passie, liefde, maar vooral waarheid. Wanneer je ‘The Secret Key’  namelijk goed leest, ontdek je letterlijk de sleutel tot zijn succes!

Het boek staat vol met tips en trucs over aas, rigs, voeren en alles wat je moet weten om succesvol op karper te kunnen vissen. Het is een boek dat je vanaf de eerste pagina niet meer loslaat. Je belandt direct in Eddy’s belevingswereld, vol vissen, avontuur en emoties. Jenny, zijn levenspartner, speelt een speciale rol in zijn vissersleven, maar ook zijn kinderen komen regelmatig voor in de verhalen.

+ Gratis DVD ‘The Secret Key’
De bijbehorende DVD duurt maar liefst 2 uur en 25 minuten. Deze film is geschoten tijdens sessies die Eddy beleefde en er komen vele grote vissen voorbij. Eddy geeft ook in de film veel waardevolle tips en laat duidelijk zien dat je met een simpele aanpak vaak veel meer vangt. Verplichte kost voor elke karpervisser!

+ Gratis boek ‘Playing with Magic’
‘Playing with Magic" is een 100 pagina's tellende special, boordevol informatie over aas, voer, rigs en aasgewenning. Hoe belangrijk zijn deze zaken binnen de karpervisserij? Deze belangrijke vraagstukken lopen als een rode draad door dit boek, met verhalen die je beleeft alsof je zelf aan het water zit.

Aanbieding

Vistrofee Karper 18 cm € 19,50 € 14,95

Gastenboek

  • 08-02-2019 - Wederom zijn alle prijzen keurig op tijd geleverd. Geen klachten! lees meer
  • 23-11-2018 - heel lekker bier, is aan te bevelen! lees meer
  • 03-11-2018 - Ik zeg: das een lekker biertje lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2019 Hengelsportcadeau.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie