Beeld Oehoe

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 44,95 (inclusief 21% btw)

Deze grote, uiterst gedetailleerde uil is vervaardigd van fijn gietbeton en verfraait  ieder interieur. De oehoe is bovendien massief, robuust en winterhard. Ideaal dus voor in de tuin of in en om het huis. Desgewenst is deze uil prima overschilderbaar in elke gewenste kleur, zodat u uw eigen kunstwerk kunt creëren. 

Deze prachtige vogel staat op een stevig voetstuk en kan moeiteloos overal geplaatst worden. Met zijn gewicht van maar liefst negen kilo zal hij zeker niet snel omvallen of omwaaien. Deze grote uil, die tot in het kleinste detail is uitgewerkt, vormt een waar pronkstuk voor in en om het huis.

Afmeting: 20 x 40 cm
Gewicht:: 9,0 kg

De uil heeft een scherpe blik, staat bekend als gelukssymbool, maar ook als symbool voor wijsheid, visie en inzicht. Hierdoor vormt dit uilenbeeld een ideaal relatiegeschenk of jubileumcadeau. Bijvoorbeeld als dank voor goede prestaties, scherp advies of slimme oplossingen.

De uil staat ook symbool voor geleerdheid: Athene's wijsheid. De uil staat verder symbool voor de nacht, zij die de nacht liefhebben en voor waakzaamheid. Op een grafsteen symboliseert de uil 'het waken tot de dag der wederopstanding'. 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2021 Hengelsportcadeau.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel