Vistrofee Real Fish – Snoek 17 cm

Vorige Artikel 22 van 70 Volgende
€ 12,95 (inclusief btw)

Deze enige echte Real Fish Snoek is dé ideale trofee voor (roof)viswedstrijden. Bijvoorbeeld als hoofdprijs, de nummers 1 t/m 3, de grootste vis, het hoogste gewicht, de meest gevangen vis etc. Ook vormt dit mooie, natuurgetrouwe visbeeldje een superleuk viscadeau voor een jubileum, verjaardag, sinterklaas, kerst of een andere speciale gelegenheid.

Met onze ‘Graveerservice’ kunt u bovendien deze Real Fish Snoek eenvoudig voorzien van de naam van uw viswedstrijd, hengelsportvereniging en/of de winnaar(s). Ook kunt u deze fraaie vis personaliseren door de trofee te voorzien van een persoonlijke tekst voor bijvoorbeeld een vriend, collega of familielid.

Deze luxe Real Fish hengelsportprijzen zijn vervaardigd van hoogwaardig polyacrylaat en zijn exclusief ontwikkeld door Hengelsportcadeau.nl. Deze vistrofee is voorzien van een kleurrijke, haarscherpe afbeelding, die bovendien deels licht van de achterzijde doorlaat, voor een extra mooi 3D effect. Met deze unieke Real Fish Snoek trofee weet u dus zeker dat u een unieke hengelsportprijs of hengelsportcadeau in handen heeft. Deze Real Fish trofee is ook verkrijgbaar in ‘Karper’, ‘Snoekbaars’, ‘Baars’ en ‘Brasem’.

Afmeting: 17 x 8 cm
Aanbevolen maat ‘Graveerplaatje’: 20 x 60 mm
Materiaal: hoogwaardig polyacrylaat

Voorbeeldteksten Graveerplaatjes:

1e prijs Snoekwedstrijd
HSV De Grote Roofvis
      01-10-2022

Voor mijn allerliefste
    Supervisser!
     01-10-2022

Bedankt voor je inzet!
    Viscub d’n Snoek

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 Hengelsportcadeau.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel