Vistrofee Real Fish – Spiegelkarper 17 cm

Artikel 24 van 106
€ 12,95 (inclusief btw)

Deze enige echte Real Fish Karper is dé ideale trofee voor (karper)viswedstrijden. Bijvoorbeeld als hoofdprijs, de nummers 1 t/m 3, de grootste vis, het hoogste gewicht, de meest gevangen vis etc. Ook vormt dit mooie, natuurgetrouwe visbeeldje een superleuk viscadeau voor een jubileum, verjaardag, sinterklaas, kerst of een andere speciale gelegenheid.

Met onze ‘Graveerservice’ kunt u bovendien deze Real Fish Karper eenvoudig voorzien van de naam van uw viswedstrijd, hengelsportvereniging en/of de winnaar(s). Ook kunt u deze fraaie vis personaliseren door de trofee te voorzien van een persoonlijke tekst voor bijvoorbeeld een vriend, collega of familielid.

Deze luxe Real Fish hengelsportprijzen zijn vervaardigd van hoogwaardig polyacrylaat en zijn exclusief ontwikkeld door Hengelsportcadeau.nl. Deze vistrofee is voorzien van een kleurrijke, haarscherpe afbeelding, die bovendien deels licht van de achterzijde doorlaat, voor een extra mooi 3D effect. Met deze unieke Real Fish Karper trofee weet u dus zeker dat u een unieke hengelsportprijs of hengelsportcadeau in handen heeft. Deze Real Fish trofee is ook verkrijgbaar in ‘Snoek’, ‘Snoekbaars’, ‘Baars’ en ‘Brasem’.

Afmeting: 17 x 10 cm
Aanbevolen maat ‘Graveerplaatje’: 20 x 60 mm
Materiaal: hoogwaardig polyacrylaat

Voorbeeldteksten Graveerplaatjes:

1e prijs Karperwedstrijd
 HSV De Grote Karper
       01-10-2022

Voor mijn allerliefste
     Supervisser!
      01-10-2022

Bedankt voor je inzet!
   Viscub d’n Spiegel

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 Hengelsportcadeau.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel