Actieprijs!

Houten 3D Puzzel Amazing Angelfish

Vorige Artikel 23 van 28 Volgende
€ 12,95 € 9,95 (inclusief btw)

Deze houten 3D Amazing Angelfish is vervaardigd van topkwaliteit balsahout en is met behulp van de modernste lasertechniek haarscherp uitgesneden, wat zorgt voor een extreem gladde houtranden. In tegenstelling tot de meeste bouwpakketten van triplex of vurenhout, is schuren of nabewerking is absoluut niet meer nodig bij deze precisie gelaserde balsahouten 3D Angelfish!

Verbeter uw concentratie en uw fijne motoriek en vergroot uw probleemoplossend vermogen met deze unieke houten 3D puzzel. Met maar liefst 45 puzzelstukken vormt deze Angelfish een uitdaging voor jong en oud, wat garant staat voor een boeiende en creatieve vrijetijdsbesteding. Zet de ultrasterke en duurzaam high quality balsahouten puzzeldelen in elkaar met behulp van de bijgeleverde, duidelijke bouwtekeningen en zie hoe de 3D Angelfish tot leven komt.

Deze replica van een Angelfish is geplaatst op een mooi passende voet van de zeebodem. Bouw deze 3D Angelfish alleen of beleef de leukste familiemomenten door de puzzel samen op te lossen. Indien gewenst kunt u de Angelfish superglad schilderen in de door u gewenste kleuren, voor een nog mooier resultaat. Geen gereedschap of lijm benodigd.

Vissoort: Angelfish
Afmetingen: 10 x 5 x 15 cm
Materiaal: high quality balsahout
Bewerking: laser cut
Aantal puzzeldelen:  45
Geen lijm of gereedschap nodig
Aanbevolen leeftijd: vanaf 14 jaar

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2021 Hengelsportcadeau.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel